Serie A

Ronaldo salveaza Juventus de la prima infrangere a sezonului

Sursă foto: twitter.com/cristiano

Rezerva la meciul de campionat cu Atalanta, Cristiano Ronaldo a salvat remiza pentru Juventus, miercuri dupa-amiaza, in deplasarea de la Bergamo.

Condusa cu 2-1 si aflata in inferioritate numerica, Batrana Doamna a obtinut in cele din urma un punct dupa reusita lui CR7 din minutul 78.

Ronaldo a inceput pentru prima data ca rezerva in acest sezon si a fost introdus de Max Allegri de urgenta pentru a salva situatia si portughezul s-a lipit de gol dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Centrarea din corner a fost prelungita cu capul de Mandzukic si Ronaldo cu norocul lui proverbial s-a dovedit omul potrivit la locul potrivit.

Juventus deschisese scorul devreme prin Djimsiti in minutul 2, insa Atalanta avea sa intoarca rezultatul printr-o dubla a lui Zapata in minutul 24 si 56.

Ronaldo a intrat in teren pentru ultimele 25 de minute inlocuindu-l pe Khedira si a avut nevoie de 13 minute pentru a-si trece numele pe lista marcatorilor.

Juventus a evoluat in inferioritate numerica din minutul 53, dupa ce Betancour a primit al doilea cartonas galben fiind eliminat.

Alte rezultate inregistrate, miercuri, in etapa a 18-a din Serie A:

Frosinone - Milan 0-0

Fiorentina - Parma 0-1

Sampdoria - Chievo 2-0

Bologna - Lazio 0-2

Cagliari - Genoa 1-0

Alte patru meciuri sunt programate miercuri seara.



Ronaldo salveaza Juventus de la prima infrangere a sezonului