Serie A

Roma se impune in derby-ul cu Lazio

Sursă foto: twitter.com/asromaen

AS Roma si-a adjudecat cele trei puncte in disputa cu rivala locala Lazio, scor 2-1, sambata seara, intr-o partida din etapa a 13-a a Serie A.

Perotti a deschis scorul pentru Roma dintr-o lovitura de la 11 metri la patru minute dupa pauza. Un sut impecabil de pe loc.

Belgianul Nainggolan majora avantajul gazdelor cu un sut din actiune de la 16 metri, dupa care, in minutul 72, Lazio a redus din diferenta printr-un penalty transformat de Immobile.

Un penalty acordat in urma consultarii arbitrajului video (VAR) la hentul lui Manolas in propria suprafata de pedeapsa.

Finalul a fost unul tensionat, cu un adevarat asediu al lazialilor la poarta Romei.

Inaintea partidei a fost omagiat Gabriele Sandri, suporterul lazial ucis accidental de un politist in urma cu zece ani la un derby intre cele doua formatii.

Roma a urcat pe trei in clasament dupa acest succes si asteapta celelalte rezultate ale etapei, in special meciul dintre Inter si Atalanta, pentru a vedea daca ramane pe podium.

Caseta tehnica

Roma: Alisson; Florenzi (Peres 79), Manolas, Fazio, Kolarov; De Rossi, Strootman, Nainggolan (Juan Jesus 84); El Shaarawy (Gerson 72), Perotti, Dzeko;

Lazio: Strakosha; Bastos, De Vrji, Radu (Patric 77); Marusic, Parolo, Leiva (Nani 58), Milinkovic-Savic, Lulic (Lukaku 58); Luis Alberto; Immobile



Roma se impune in derby-ul cu Lazio