Serie A

Roma castiga derby-ul cu Napoli si urca pe doi in Serie A. Chiriches a revenit pe banca

In ceea ce italienii numesc Il Deby del Solle, AS Roma s-a impus, sambata, pe terenul lui Napoli, cu 3-1, si a urcat pe locul secund in clasamentul din Serie A.

Bosniacul Edin Dzeko si-a trecut in cont o dubla, iar egipteanul Mohammed Salah a inchis tabela in minutele de final, dupa ce Koulibaly redusese din diferenta in debutul reprizei secunde.

Koulibaly a gresit grav la primul gol al Romei, pierzand mingea in fata lui Salah in propriul careu. Egipteanul l-a gasit excelent cu o pasa in centru pe Dzeko si acesta a finalizat cu un sut plasat.

Acelasi Dzeko a pus capul pentru 2-0 in minutul 54 la o centrare a lui Florenzi din lovitura libera, insa dupa numai patru minute Napoli a redus din diferenta prin Koulibaly in urma unui corner.

Salah a inchis meciul cu cinci minute inaintea finalului la capatul unui contraatac cu minge trimisa in dreapta lui Reina.

Vlad Chiriches si-a revenit dupa accidentare, dar n-a fost decat rezerva, in conditiile in care Maurizio Sarri l-a preferat pe sarbul Maksimovici in locul accidentatului Raul Albiol.



Roma castiga derby-ul cu Napoli si urca pe doi in Serie A. Chiriches a revenit pe banca