Serie A

Roma – Atalanta, meciul fara 0-0 de 34 ani!

Sursă foto: twitter.com/Atalanta_BC

Etapa a 2-a din Serie A se incheie, luni seara, cu duelul dintre AS Roma si Atalanta Bergamo, doua echipe cu o lunga rivalitate in prima liga italiana.

In ultimele zece meciuri cele doua echipe si-au impartit victoriile, cate trei de fiecare parte, iar alte patru meciuri s-au incheiat la egalitate.

Atalanta a castigat cu 2-1 la ultima vizita pe Olimpico chiar in acest an pe 6 ianuarie, dupa ce in august 2017 partida se incheiase la egalitate, scor 1-1.

Vedeti aici cotele oferite de Baumbet pentru meciul Roma - Atalanta.

Roma n-a mai castigat pe teren propriu contra Atalantei de la un 3-1 inregistrat in 12 aprilie 2014. De atunci au mai fost patru meciuri pe Olimpico, iar Atalanta a castigat de doua ori si alte doua confruntari s-au incheiat remiza.

Interesant este ca ultimul 0-0 intre Roma si Atalanta dateaza din septembrie 1984, iar in cele 56 de meciuri care au urmat de atunci o singura data s-a marcat doar un gol. 

Roma si Atalanta sunt doua echipe care marcheaza multe goluri cand se intalnesc, iar marturie in acest sens stau ultimele cinci confruntari care au produs 15 goluri!

Asadar, pentru amatorii de pariuri este de luat in calcul o miza pentru “Peste 2.5 goluri” la meciul de luni seara.

Echipele probabile

Roma: Olsen; Florenzi, Manolas, Marcano, Kolarov; Cristante, De Rossi, Pastore; Under, Dzeko, Kluivert;

Atalanta: Gollini; Toloi, Djimisti, Masiello; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Pasalic, Barrow, Gomez.



Roma – Atalanta, meciul fara 0-0 de 34 ani!