Serie A

Radu Stefan, ghinionist inaintea duelului cu Inter

Sursă foto: twitter.com

Fundasul roman Radu Stefan s-a accidentat la incalzirea dinaintea meciului cu Inter Milano de miercuri seara din etapa a 18-a a campionatului italian Serie A si astfel a privit doar de pe margine cum formatia sa pierde cu 3-0.

Fostul dinamovist a simtit o durere la incalzire si a fost inlocuit cu Patric pe flancul stang al defensivei Laziale.

Inter a deschis scorul printr-un super sut al lui Banega in minutul 54, un gol care a destabilizat-o din temelii pe Lazio. Echipa din capitala Italiei avea sa mai primeasca alte doua goluri in urmatoarele 11 minute de la Icardi.

La gazde a jucat cinci minute in finalul partidei si Gabriel Barbosa, un jucator pentru care s-au platit in vara 29.5 milioane de euro celor de la Santos. Aparitia acestuia a fost primita cu entuziasm de fanii interisti care i-au aplaudat fiecare miscare pe teren.

Intr-o alta partida din etapa a 18-a, Atalanta a invins-o pe Empoli, pe teren propriu, cu 2-1, printr-un gol marcat de D'Alessandro in al patrulea minut de prelungire.

Programul etapei

Miercuri sunt programate celelalte meciuri ale rundei, ultimele in Italia pe 2016:

Fiorentina - Napoli

Palermo - Pescara

Roma - Chievo

Sampdoria - Udinese

Torino - Genoa

Supercupa Italiei

Partidele Crotone - Juventus si Bologna - Milan au fost amanate pentru a permite desfasura Supercupei Italiei intre Juventus si Milan, meci programat vineri la Doha cu incepere de la ora 18:30.



Radu Stefan, ghinionist inaintea duelului cu Inter