Serie A

Radu Stefan castiga duelul cu Tatarusanu din Serie A

Duel romanesc in etapa a 19-a din Serie A intre Ciprian Tatarusanu, portarul titular de la Fiorentina, si fundasul Radu Stefan de la Lazio Roma.

Lazio a castigat cu 3-1 pe Artemio Franchi din Florenta si a ruinat sansele celor de la Fiorentina de a incheia pe primul loc la finalul turului de campionat.

Fiorentina a inceput etapa la un punct de liderul Inter Milano si un succes ar fi pus presiune pe echipa din Lombardia.

Lazio a facut insa un meci foarte bun si in final a reusit trei puncte extrem de importante prin reusitele lui Keita Balde, Milinkovic Savic si Felipe Anderson. Golul de onoare al celor de la Fiorentina a fost marcat de Roncaglia.

Interesant este ca trei dintre cele patru goluri ale intalnirii au fost marcate dupa minutul 90, exceptie facand doar reusita lui Keita Balde din prelungirile primei reprize.

Tatarusanu a luat cele trei goluri cu suturi din interiorul careului, apararea din fata sa dovedindu-se extrem de slaba. Daca la primul si al treilea gol fostul stelist a reactionat aruncandu-se spre balonul, la reusita de 0-2 Tatarusanu a fost prins pe calcaie si n-a mai avut timp de niciun reflex.

Fiorentina continua seria de rezultate negative in fata lui Lazio, formatia Viola pierzand opt din ultimele 12 meciuri, timp in care a obtinut doar doua victorii. De altfel, Fiorentina nu a mai castigat cu Lazio din 2012.



Radu Stefan castiga duelul cu Tatarusanu din Serie A