Serie A

Pazzini a marcat un hat-trick la primul meci ca titular pentru Milan

Atacantul italian Gianpaolo Pazzini a readus la viata formatia AC Milan dupa startul slab de sezon printr-un hat-trick de poveste reusit pe Stadio Renato Dallara din Bologna.

Milan s-a impus cu 3-1 în fata gazdelor si a obtinut astfel primele trei puncte ale sezonului la doar o saptamâna dupa dupa înfrângerea, scor 0-1, de pe teren propriu cu Sampdoria.

Transferat în aceasta vara de la rivala locala Internazionale, Pazzini si-a început recitalul golurilor în minutul 16, când internationalul italian a deschis scorul dintr-un penalty scos tot de el la un duel cu Cherubin.

Alessandro Diamanti, cel mai periculos jucator al gazdelor în prima repriza, a obtinut în finalul primei reprize un penalty dupa un fault în careu comis de Antonio Nocerino si tot el a restabilit egaliatea de la 11 metri cu trei minute înaintea pauzei.

În partea secunda la gazde a debutat Alberto Gilardino, fost jucator al Milanului transferat de Bologna în chiar ultimele ore de mercato, iar la Milan si-a facut de asemenea intrarea spaniolul Bojan Krkic.

Pazzini a readus pe Milan în avantaj cu 13 minute înaintea finalului, când s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit pentru a relua din patru metri mingea bâlbâita de portarul advers Agliardi.

Câteva minute mai târziu acelasi Pazzini îsi demonstra o data în plus spiritul de atacanta veritabil si relua în poarta mingea centrata cu sansa de Nocerino.

Pentru Pazzini a fost doar al doilea hat-trick din întreaga cariera, italianul reusind alte trei goluri într-un meci pe când evolua pentru Sampdoria într-un meci cu Lecce din noiembrie 2010.

În vârsta de doar 17 ani, M’Baye Niang a debutat de asemenea la Milan în minutul 91 când a intrat în locul lui Pazzini.

Intr-un duel al nou-promovatelor în Serie A, AC Torino a învins Pescara pe teren propriu cu 3-0.

Duminica sunt programate celelalte meciuri ale rundei a doua, capete de afis fiind partidele Inter-Roma, Napoli-Fiorentina si Udinese-Juventus.



Pazzini a marcat un hat-trick la primul meci ca titular pentru Milan