Serie A

Oferta de un miliard de euro pentru AC Milan. Silvio Berlusconi refuza tranzactia

Un consortiu thailandez a facut o oferta oficiala de un miliard de euro pentru preluarea a 50% din actiunile clubului italian AC Milan, dar patronul Silvio Berlusconi refuza sa vanda.

Bee Taechaubol, directorul executiv al companiei Thai Prime, este cel interesat sa preia jumatate din actiunile milanezilor.

Silvio Berlusconi a reactionat insa prompt la speculatiile aparute in presa italiana si a declarat ca nu este de acord nici macar sa discute posibilitatea vanzarii clubului sau.

Fostul premier italian detine clubul AC Milan din anul 1980 si a reusit sa cucereasca tot ce se poate cu rossoneri, insa in ultimii ani pe fondul crizei financiare globale echipa a decazut spre mijlocul clasamentul din Serie A.

Lipsa banilor a facut ca Milan sa-si vanda ultimele vedete din lot, iar in locul acestora sa transfere jucatori care in alte vremuri n-ar fi avut loc nici la echipa a doua.

18 titluri se afla in vitrina cu trofee a rossonerilor, ultimul in 2011. Milan este a doua echipa la nivel european dupa Real Madrid la capitolul trofee UEFA Champions League.



Oferta de un miliard de euro pentru AC Milan. Silvio Berlusconi refuza tranzactia