Serie A

Napoli intoarce de la 0-2 cu Milan si profesorul Ancelotti isi invinge elevul

Sursă foto: twitter.com/sscnapoli

AC Milan a avut 2-0 pe terenul lui Napoli in minutul 50, dar pana la urma echipa de langa Vezuviu a erupt cu trei goluri in 27 de minute si a obtinut o victorie entuziasmanta, scor 3-2, in etapa a 2-a din Serie A.

La prima ocazie a meciului Milan a lovit spectaculos prin Bonaventura cu un voleu din interiorul careului la mingea intoarsa excelent de Borini.

Aproape de pauza Donnarumma s-a opus golului la reluarea lui Milik, dupa care in debutul partii secunde Milan isi dubla avantajul prin Calabria dupa o minge lunga a lui Biglia.

Napoli a reactionat imediat dupa doar patru minute si a redus din diferenta prin Zielinski, un gol de 1-2 care s-a dovedit decisiv in economia rezultatului final.

Zielinski si-a trecut in cont dubla in minutul 67 cu o reluarea pe jos in stanga lui Donnarumma, pentru ca Mertens sa dea lovitura cand mai erau zece minute pana la final.

Integralist in primul meci oficial la Milan, Higuain a avut o evolutie stearsa in fata fostei sale echipe. Primul sut pe poarta trimis de argentinian a venit abia in minutul 87!

In prelungirile partidei Donnarumma s-a opus golului de 4-2 la sutul lui Insigne din interiorul careului.

Pentru AC Milan acesta a fost primul meci al sezonului, dupa ce partida cu Genoa din runda inaugurala a fost amanata pentru 31 octombrie.

Internationalul roman Vlad Chiriches a fost rezerva la Napoli.

Caseta tehnica

Napoli: Ospina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui (Luperto 73); Allan, Hamsik (Mertens 63), Zielinski (Diawara 72); Callejon, Milik, Insigne; Antrenor: Carlo Ancelotti.

Milan: G Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Biglia (Bakayoko 58), Bonaventura (Cutrone 81); Suso, Higuain, Borini (Laxalt 70). Antrenor: Gennaro Gattuso.



Napoli intoarce de la 0-2 cu Milan si profesorul Ancelotti isi invinge elevul