Serie A

Milan, victorie in minutul 90+5 cu Roma. Doua goluri anulate de VAR

Sursă foto: twitter.com/acmilan

Etapa a 2-a din Serie A a fost deschisa, vineri seara, de duelul tare dintre AC Milan si AS Roma.

Un meci castigat de Milan, cu 2-1, gratie unui gol marcat in al cincilea si ultimul minut suplimentar de Patrick Cutrone.

Calabria a recuperat o minge in jumatatea adversa de teren, a continuat cu pasa la Higuain si acesta l-a deschis pe Cutrone cu o minge printre fundasii Romei.

Ramas in pozitie singur cu portarul tanarul atacant milanez a finalizat cu sut pe jos.

Milan deschisese scorul in prima repriza prin Kessie, jucator care a impins mingea in poarta din centrarea lui Rodriguez de pe flancul stang.

La 0-0 gazdele fusesera mai periculoase amenintand poarta aparata de Olsen prin suturile lui Higuain si Suso.

Roma a dominat partea secunda si a reusit egalarea prin Fazio in minutul 59. Acesta a profitat de o minge respinsa gresit intr-o prima faza de portarul Donnarumma, pentru ca nici Calabria sa nu indeparteze prea mult balonul.

La 1-1 ambele echipe au avut cate un gol anulat dupa interventia VAR. Mai intai Milan pentru un offside la reusita lui Higuain, argentinianul fiind pentru o gheata in pozitie afara din joc.

A venit apoi randul romanilor sa trimita mingea in poarta dupa o centrare din corner, dar reusita a fost invalidata pentru un hent comis de Nzonzi. Ambele decizii s-au dovedit juste.

Caseta tehnica

AC Milan: G Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez (Laxalt 76); Kessie, Biglia, Bonaventura (Cutrone 84); Suso, Higuain, Calhanoglu (Castillejo 80);

AS Roma: Olsen; Fazio, Manolas, Marcano (El Shaarawy 46); Karsdorp (Santon 77), De Rossi, Nzonzi, Kolarov; Pastore (Cristante 68); Schick, Dzeko.



Milan, victorie in minutul 90+5 cu Roma. Doua goluri anulate de VAR