Serie A

Milan se scufunda. Debut de cosmar pentru Joe Hart la Torino

Infrangere grea pentru AC Milan, duminica dupa-amiaza, pe teren propriu in fata celor de la Udinese in etapa a 3-a din Serie A, una care a marcat debutul lui Joe Hart la Torino si un gol decisiv marcat de Francesco Totti pentru AS Roma. Un meci a fost abandonat din cauza timpului nefavorabil.

Echipa preluata de un consortiu din China a fost invinsa cu un gol marcat de “friulani” in minutul 88 dupa o faza fixa.

Pentru Milan este a doua infrangere la rand, dupa 2-4 cu Napoli, iar echipa lui Vincenzo Montella ajunge pe locul 13 in clasamentul din Serie A.

Atalanta a revenit de la 0-1 si a castigat pe teren propriu in fata lui Torino, scor 2-1, meci care a marcat debutul portarului englez Joe Hart in poarta echipei “granata”.

Hart a gresit decisiv la golul de 1-1 marcat de Masiello dupa pauza respingand gresit o centrare din corner.  Kessie a marcat din penalty in minutul 82 golul care a adus prima victorie pentru Atalanta in acest sezon.

Francesco Totti a adus victoria pentru AS Roma contra celor de la Sampdoria cu un penalty transformat in prelungirile partidei. Salah deschisese scorul pentru echipa capitolina, dar Doria a intors rezultatul prin Muriel si Quagliarella pana la pauza. Dzeko a egalat din pasa lui Totti in minutul 61.

Radu Stefan a fost integralist la Lazio in remiza, scor 1-1, din deplasare cu Chievo si a primit un cartonas galben.

Bologna a invins Cagliari, cu 2-1, pe teren propriu, iar meciul Genoa-Fiorentina a fost abandonat in prima repriza la scorul de 0-0 din cauza unei furtuni puternice.



Milan se scufunda. Debut de cosmar pentru Joe Hart la Torino