Serie A

Milan renaste din propria cenusa si castiga in 9 jucatori la Bologna

Sursă foto: twitter.com/acmilan

Dupa patru infrangeri la rand echipa AC Milan s-a impus, miercuri seara, in deplasare cu 1-0 in fata celor de la Bologna.

Unicul gol al meciului a fost marcat de croatul Pasalici, 21 ani, jucator care in minutul 89 si-a trecut in cont doar a doua sa reusita in tricoul Milanului. 

Echipa lui Vincenzo Montella ramases in inferioritate numerica in minutul 36 dupa ce fundasul Paletta a primit al doilea galben, iar dupa pauza, in minutul 59, Kucka fost eliminat si Kucka pentru cumul de cartonase galbene.

Faza golului a fost creata de Deulofeu, jucator pe care Milan l-a imprumutat in acaeasta iarna de la Everton si care s-a format la academia Barcelonei.

Deulofeu s-a strecurat printre patru aparatori adversi si a scos mingea in fata portii pentru aparitia lui Pasalic, o faza de toata frumusetea creata de tinerii Milanului.

Juventus la putere

Miercuri seara s-a mai jucat un meci in Serie A, partida in care campioana si liderul Juventus a trecut cu 2-0 in deplasare de codasa Crotone.

Gazdele au rezistat o ora dupa care s-au inclinat la loviturile lui Mandzukic si Higuain, acesta din urma ajungand la 17 reusite in acest sezon de Serie A pentru Batrana Doamna.



Milan renaste din propria cenusa si castiga in 9 jucatori la Bologna