Serie A

Milan – Napoli, meciul zilei in Serie A

Sursă foto: twitter.com

Duelul de pe San Siro este cel mai asteptat meci al etapei a 21-a in prima liga italiana.

Milan si Napoli sunt doua echipe cu ambitii la calificarea in grupele Ligii Campionilor sezonul viitor. In clasament diferenta este de 13 puncte intre ocupanta locului patru (Milan) si adversara de sambata seara.

Doua meciuri a pierdut Milan in acest sezon pe teren propriu: 0-2 cu Juventus si 0-1 cu Fiorentina. In rest, echipa pregatita de Gennaro Gattuso a reusit sase victorii si doua remize.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Milan - Napoli

La ultima evolutie in fata propriilor fani echipa din Milano a castigat greu, dar a facut-o, in fata lui SPAL, cu 2-1.

A urmat de atunci o victorie in deplasare cu Genoa, scor 2-0, teren unde Milan incepuse anul cu o calificare in sferturile Cupei Italiei in dauna celor de la Sampdoria.

Napoli e a doua in clasament la noua puncte de liderul Juventus si echipa lui Carlo Ancelotti nu-si permite vreun pas gresit daca vrea sa emita in continuare pretentii la Scudetto.

Patru victorii si o infrangere este bilantul lui Napoli in ultimele cinci meciuri, singura infrangere din acest interval fiind suferita chiar pe San Siro, 0-1 cu Inter Milano.

Pana acum Napoli n-a inregistrat nicio remiza pe teren strain in acest sezon, inregistrand sase victorii si trei infrangeri.

In tur meciul dintre cele doua rivale a fost unul extrem de antrenant. Napoli s-a impus in cele din urma, cu 3-2, dupa ce Milan condusese cu 2-0 la un moment dat.

Doar o singura data in acest sezon Milan a fost condusa la pauza pe teren propriu. Este vorba de meciul cu Juventus. De asemenea, Milan a primit gol in noua din cele zece partide disputate acasa, in timp ce Napoli a marcat in sapte din cele noua deplasari de pana acum.  Ne putem astepta astfel la un meci in care ambele echipe sa marcheze.



Milan – Napoli, meciul zilei in Serie A