Serie A

Meci de cosmar pentru Tatarusanu pe Olimpico. Milan facuta KO de Lazio, viitoarea adversara a CFR-ului in Conference

Sursă foto: https://twitter.com/OfficialSSLazio/

AC Milan, campioana Italiei, a pierdut de o maniera categorica, marti seara, in deplasare cu Lazio Roma, intr-o partida din etapa a 19-a.

De patru minute au avut nevoie gazdele pentru a deschide scorul prin Sergej Milinkovic-Savic cu o reluare din centrul careului dupa o pasa venita din stanga de la Andrea Zaccagni.

Acesta din urma avea sa dubleze avantajul pentru Lazio in minutul 28, dupa ce Adam Marusic a trimis printre picioarele lui Ciprian Tatarusanu in bara si de acolo mingea a ricosat cu sansa la Zaccagni.

Partea secunda a debutat cu o sansa mare pentru Milan. Mingea trimisa de Bennacer din lovitura libera a fost deviata putin pe langa poarta de Milinkovic-Savic.

Luis Alberto a majorat avantajul lui Lazio la 3-0, in minutul 67, dupa o lovitura de la 11 metri obtinuta de Pedro in duel cu Pierre Kalulu.

Felipe Anderson a inchis tabela cu un sfert de ora inaintea finalului cu o reluare din 8-9 metri.

Lazio urca pe trei dupa acest succes la un punct in spatele Milanului (38 puncte).

Rossonerii ajung la 12 puncte de liderul Napoli, formatie care pare scapata in castigatoarea campionatului, desi nu am ajuns decat la jumatatea sezonului.Meci de cosmar pentru Tatarusanu pe Olimpico. Milan facuta KO de Lazio, viitoarea adversara a CFR-ului in Conference