Serie A

Lazio castiga categoric derby-ul Cetatenii Eterne cu Roma

Sursă foto: https://twitter.com/OfficialSSLazio/

In postura de echipa gazda a duelului de pe Stadio Olimpico, Lazio a transat autoritar disputa cu rivala locala AS Roma, scor 3-0.

Felipe Caicedo a deschis scorul dupa 12 minute, iar Lazio si-a consolidat victoria in partea secunda aproape de finalul meciului.

Ciro Immobile a facut 2-0 dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 73 la interventia neregulamentara a lui Federico Fazio in careul de 16 metri.

Danilo Cataldi avea sa inchida tabela in minutul 89 cu un sut din afara careului care i-a dat mainile peste cap portarului advers.

Finalul nu a fost lipsit de tensiune, Kolarov de la Roma fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene in prelungirile disputei.

Printre jucatori avertizati s-a numarat si Stefan Radu, acesta primind galben pentru o disputa verbala cu Edin Dzeko in secventele de final cand nervii jucatorilor vizitatori au cedat.

Lazio se apropie cu acest succes la trei puncte de Roma, ocupanta locului cinci in clasament.

In alta ordine de idei, AC Milan a urcat pe locul trei dupa 1-0 acasa cu Sassuolo, rossonerii depasind rivala locala Inter Milano, echipa invinsa vineri seara in deplasare de Cagliari, cu 2-1.



Lazio castiga categoric derby-ul Cetatenii Eterne cu Roma