Serie A

Juventus si-a schimbat sigla. Fanii sunt nemultumiti

Sursă foto: twitter.com/juventusfcen

In plin scandal pe tema siglei, istoriei si palmaresului echipei Steaua Bucuresti, la case mai mari se schimba logoul din motive de marketing si fara vreo presiune de natura juridica.

Juventus Torino, clubul numarul unu al Italiei in materie de titluri, are incepand de marti o noua sigla care insa nu a fost primita cu ochi buni de suporteri.

Cu o istorie de peste un secol, Juventus a fost cunoscuta pana acum pentru emblema in culorile traditionale, alb si negru, o sigla care a facut clubul cunoscut pe toate meridianele mapamondului.

La vremuri noi si un stadion ridicat de la zero, oficialii echipei de la poalele Alpilor au decis ca este timpul si pentru o sigla noua, un J urias in alb si negru. Pe cat de simpla pare aceasta noua emblema, pe atat de straina arata chiar si in ochii celor care nu sunt neaparat suporteri ai Batranei Doamne.

Reactii

"Noul logo al lui Juventus este oribil", a scris un fan pe Twitter, iar un altul a reactioneat ca "acest logo este de tot rasul".

"Emblema noua a lui Juventus nu arata tocmai rau pentru o linie vestimentara, dar pentru un club de fotbal precum Juventus este de tot ....", a scris un alt fan.



Juventus si-a schimbat sigla. Fanii sunt nemultumiti