Serie A

Juventus se desprinde la sapte puncte in fruntea clasamentului din Serie A

Sursă foto: https://twitter.com/juventusfc

De aproape o ora a avut nevoie Juventus pentru a sparge defensiva lui Lecce in meciul de vineri seara castigat in cele din urma de bianconeri, cu 4-0.

Un succes conturat in partea secunda, dupa ce echipa vizitatore a arenei din Torino a rezistat 53 de minute.

Dybala a deschis scorul din pasa lui Cristiano Ronaldo, pentru ca starul portughez sa majoreze avantajul "Batranei Doamne" in minutul 62 dintr-o lovitura de la 11 metri.

Acelasi Ronaldo a pasat decisiv inca o data la reusita de 3-0 a lui Pipita Higuain din minutul 83.

Lecce a cazut complet dupa al treilea gol si l-a incasat pe al patrulea imediat, dupa doar doua minute, din partea olandezului De Ligt.

Acesta a profitat de o nesincronizare intre portarul advers si ultimul fundas pentru a pune capul decisiv in sase metri la centrarea lui Douglas Costa.

Juventus a evoluat din minutul 32 in superioritate numerica, dupa ce Lucioni de la oaspeti a fost eliminat cu rosu direct.

Liderul din Serie A si-a marit la sapte puncte avansul fata de Lazio, formatie care sambata de la 22:45 primeste vizita Fiorentinei intr-un meci devenit capital in lupta pentru titlul din Italia.

Pana la finalul sezonului din Serie A mai sunt zece runde.Juventus se desprinde la sapte puncte in fruntea clasamentului din Serie A