Serie A

Juventus revine formidabil de la 1-2 si castiga cu Inter

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Revenire de senzatie a liderului Juventus Torino, sambata seara, in derby-ul Italiei, meci castigat de Batrana Doamna, cu 3-2.

Juventus a trecut de la extaz la agonie si invers, suferind pana in minutul 90 in pofida unei superioritati numerica inca din debutul partidei.

Douglas Costa a deschis scorul pentru Juventus in minutul 13, pentru ca dupa alte cinci minute echilibrul numeric sa fie rupt de eliminarea uruguayanului Vecino.

Chiar si cu un om mai putin pe teren Inter a avut puterea sa intoarca rezultat si sa preia conducerea in partea secunda.

Mai intai Icardi a facut 1-1 cu o spectaculosa lovitura de cap din centrarea excelenta oferita de Joao Cancelo in minutul 52, pentru ca 13 minute mai tarziu Barzagli sa-si trimita mingea in propria poarta la o centrare in forta trimisa de Ivan Perisic.

Echipa mare, Juventus nu a cedat si a intors soarta meciului in doar trei minute. Mai intai Cuadrado a egalat cu un sut dintr-un unghi aproape imposibil, mingea fiind deviata in propria poarta de Skriniar, pentru ca in minutul 89 Gonzalo Higuain sa puna perfect capul la centrare lui Dybala dintr-o lovitura libera obtinuta de Bernardeschi in duel cu Rafinha.

Un gol care a facut ca San Siro sa se goleasca rapid, suporterii Interului nesuportand sa vada ultimele minute ale unui meci pe care il considerau castigat in minutul 86.

Juventus se distanteaza la patru puncte de principala urmaritoare, Napoli, care joaca duminica seara in deplasare cu Fiorentina (19:00).

Inter ramane in afara locurilor de Liga Campionilor si rateaza o sansa uriasa sa treaca in fata lui Lazio, echipa de pe locul patru in acest moment. Roma, a treia clasata, a facut deja 70 de puncte dupa 4-1 cu Chievo si pare din ce in ce mai sigura de prezenta in cea mai importanta competitie europeana sezonul urmator.

Caseta tehnica

Inter: Handanovic; Cancelo, Skriniar, Miranda, D’Ambrosio (Karamoh 94); Vecino, Brozovic; Candreva, Rafinha (Borja Valero 80), Perisic; Icardi (Santon 85);

Juventus: Buffon; Cuadrado, Barzagli, Rugani, Alex Sandro; Khedira (Dybala 61), Pjanic (Bentancur 80), Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Mandzukic (Bernardeschi 66);

Arbitru: Orsato.



Juventus revine formidabil de la 1-2 si castiga cu Inter