Serie A

Juventus o invinge pe Milan prin dubla lui Higuain

Sursă foto: twitter.com/acmilan

Jucatori precum Gonzalo Higuain fac diferenta in marile meciuri si atacantul argentinian si-a pus amprenta asupra derby-ului cu AC Milan prin cele doua goluri marcate pe San Siro.

Juventus s-a impus cu 2-0 prin golurile 100 si 101 marcate de Higuain in prima liga italiana.

Milan incepuse bine meciul, cu presing avansat si presiunea in jumatatea adversa, insa golul lui Higuin a picat cum nu se poate mai rau pentru rossoneri.

Finalul primei reprize a adus doua mari ocazii pentru gazde, printre care si o bara, sanse de gol care aveau sa-i urmareasca pe milanezi pana la final.

Higuain a inchis tabela in partea secunda cu un super sut la coltul scurt, dupa o faza la care conationalul sau Dybala si-a aratat din plin clasa.

Milan castigase la mijlocul saptamanii in deplasare cu Chievo, 4-1, dupa o serie de patru meciuri in care obtinuse un singur punct.

Cu acest nou esec echipa lombarda ajunge la noua infrangeri in ultimele zece meciuri de campionat impotriva lui Juventus.

Caseta tehnica

AC Milan: G Donnarumma; Zapata, Romagnoli, Rodriguez; Abate (Antonelli 60), Kessie, Biglia (Locatelli 60), Borini; Suso, Calhanoglu (Andre Silva 76); Kalinic.

Juventus: Buffon; Lichtsteiner (Barzagli 65), Chiellini, Rugani, Asamoah (Alex Sandro 70); Khedira (Matuidi 80), Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.



Juventus o invinge pe Milan prin dubla lui Higuain