Serie A

Juventus – Milan, meciul zilei in Serie A

Sursă foto: https://twitter.com/berteugo/

Etapa a 31-a din Serie A le aduce fata in fata pe Juventus si AC Milan, marile rivale ale fotbalului italian.

Chiar daca in clasament diferenta este una astronomica, JuventusMilan ramane un meci de mare interes pentru iubitorii fotbalului indiferent de apartenenta pentru un club sau altul.

Juventus are un avans de 18 puncte fata de Napoli, principala urmaritoare, si practic e o chestiune de timp pana cand va deveni matematic campioana in Serie A.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Juventus - Milan

Milan ocupa locul patru, pozitie de Champions League pe care o tintesc alte patru cluburi: Atalanta, Lazio, Torino si Roma.

Echipa pregatita de Gennaro Gattuso traverseaza un moment de criza, cu un singur punct obtinut in ultimele trei meciuri. Milan n-a mai castigat din 9 martie, 2-1 in deplasare cu Chievo.

Ultimul meci disputat de Milan in deplasare a fost pierdut, cu 0-1, pe terenul Sampdoriei Genova.

Juventus este singura echipa neinvinsa pe teren propriu in actuala editie de campionat, obtinand 13 victorii si doua remize.

Doar Inter Milano a primit mai putine goluri pe teren propriu decat Juventus (7), echipa din Torino incasand noua.

Juventus a invins-o pe Milan de fiecare data in ultimele cinci meciuri directe la Torino, insa numai una dintre aceste victorii a fost la zero.

In patru din ultimele sapte meciuri oficiale intre cele doua a existat cel putin un jucator eliminat.

Milan n-a marcat vreun gol in ultimele trei meciuri oficiale cu Juventus, fie ca vorbim de Cupa, campionat sau Supercupa.



Juventus – Milan, meciul zilei in Serie A