Serie A

Juventus invinge Milan si are patru puncte in fruntea clasamentului

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Campioana Juventus Torino s-a impus, sambata seara, cu 3-1 in fata rivalei AC Milan, intr-o partida din etapa a 30-a din Serie A.

Un rezultat oarecum mincinos dupa cele petrecute pe teren si care s-a conturat in minutele de final.

Juventus a deschis scorul repede prin Dybala in minutul 8, insa Milan egala inaintea pauzei prin Bonucci, fostul echipier al torinezilor.

Ajuns in vara lui 2017 la Milan, Bonucci a reluat pentru 1-1 cu o lovitura de cap in urma unui corner.

Milan s-a jucat cu ocaziile la acest scor si a ratat cea mai mare dintre sanse in minutul 55, cand stangul lui Calhanoglu a zdruncinat de radacini transversala portii lui Buffon.

Un Buffon care a incasat in acest meci primul gol in 2018, reusita lui Bonucci punand capat unei serii de 959 de minute fara gol incasat.

Allegri l-a aruncat in lupta pe Douglas Costa pentru finalul partidei si a revenit la modulul 4-2-3-1, iar mutarea s-a dovedit una decisiva pentru Juventus.

La prima sa aparitie in 2018 pentru Juventus, Cuadrado a facut 2-1 cu o lovitura de cap in minutul 79, pentru ca neamtul Khedira sa inchida tabela trei minute mai tarziu cu un sut pe jos din marginea careului.

Milan a pierdut ultimele sapte meciuri jucate la Torino impotriva lui Juventus, mai precis de la un 1-0 inregistrat in martie 2011, cand actualul antrenor al rossonerilor, Gennaro Gattuso, marca golul victoriei.

Juventus are patru puncte avans in fata lui Napoli in fruntea clasamentului, in timp ce Milan ramane la sapte puncte de Lazio, ocupanta locului cinci in ierarhia din Serie A.

Standings provided by Sofascore LiveScore


Juventus invinge Milan si are patru puncte in fruntea clasamentului