Serie A

Ionut Radu, mesaj motivational din epicentrul crizei de coronavirus

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Capitanul nationalei de tineret a Romaniei a transmis un mesaj video preluat de FRF.ro pentru romani in aceasta perioada de criza provocata de coronavirus.

”Salutare, români! Mă adresez vouă de aici, din Italia, unde ştiţi bine situaţia cu care ne confruntăm. Voiam să vă spun că îmi este dor de fotbal şi ştiu că şi vouă vă lipseşte, însă pentru prima oară în viaţa mea fotbalul este pe plan secund. Trăim vremuri istorice, dar de data aceasta unele foarte dificile.

”Aşa cum am spus întotdeauna, împreună putem învinge orice adversar. O vom face şi acum şi sunt sigur că ne vom revedea curând pe stadion. Iar atunci când veţi simţi mirosul ierbii proapsăt tăiate, ne vom revedea, vom şti că am învins. Vom trage aer în piept şi toată lupta pasivă din această perioadă se va transforma într-un strigăt de luptă. Hai România! Iar inimile noastre vor începe să bată din nou pentru fotbal”, a spus Ionut Radu.

Portarul roman care apartine de Inter Milano a fost imprumutat la inceputul anului la Parma.

Ionut Radu se afla in izolare ca de altfel intreaga Italie, unde in ultimele zile cifrele despre numarul de noi imbolnaviri si decese provocate de coronavirus sunt in scadere.

Specialistii apreciaza ca Italia, tara cu 17.127 de morti, a depasit varful epidemiei.



Ionut Radu, mesaj motivational din epicentrul crizei de coronavirus