Serie A

Inter, victorie in derby-ul cu Milan

Sursă foto: https://twitter.com/Inter_en/

Derby della Madonina, asa cum este supranumit duelul marilor rivale din Milano, a fost castigat duminica seara de Internazionale Milano, cu 3-2, intr-un meci considerat in deplasare.

In permanenta echipa lui Luciano Spalletti s-a aflat la carma partidei, deschizand scorul prin Vecino inca din minutul 3 dupa o reluare din cativa metri. Milan a trecut pe langa gol la sutul lui Paqueta din afara careul respins de portarului Interului.

Olandezul De Vrij a facut 2-0 la sase minute dupa pauza cu o lovitura de cap dupa o faza de la coltul terenului. Milan a redus din diferenta prin Bakayoko in minutul 57 tot dupa o lovitura de cap si faza fixa. Pentru Bakayoko acesta a fost primul gol in tricoul Milanului.

Zece minute mai tarziu Lautaro Martinez avea sa refaca diferenta de doua goluri dintr-o lovitura de la 11 metri acordata pentru un fault la limita careului. Faza a fost una amuzanta, pe langa Politano prabusindu-se la pamant si arbitrul central, care a alunecat in urmarirea jocului.

Musacchio a punctat pentru 2-3 in minutul 71, insa Handanovic s-a opus fabulos reluarii lui Callejon din sase metri pastrand avantajul pentru Inter.

Cele doua echipe fac schimb de locuri in clasament dupa acest derby, cu Inter urcand pe trei la doua puncte in fata rivalei locale.



Inter, victorie in derby-ul cu Milan