Serie A

Inter - Napoli, meciul finalului de an in Serie A

Sursă foto: https://twitter.com/Napoli_Goleador/

Fotbalul italian se inspira dupa modelul din Anglia si programeaza meciuri de campionat in a doua zi dupa Craciun, iar capul de afis al rundei din Serie A este duelul dintre Inter Milano si Napoli.

Inter are o serie impresionanta pe teren propriu de sase meciuri castigate consecutiv, cea mai lunga de acest fel din februarie 2017.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Inter - Napoli

Contra celor de la Napoli statistica nu arata prea incurajator pentru echipa lui Spalletti. O singura victorie in ultimele zece meciuri si alte cinci remize.

In sapte din ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu Inter Milano a fost echipa care a deschis prima scorul si inca nu a fost deloc condusa la pauza in acest sezon la meciurile de acasa.

Apararea nerrazzurilor este una de top in Serie A, doar Juventus primind mai putine goluri decat echipa din Milano (14). Dintre cele 14 goluri incasata 12 au venit in partea secunda a meciurilor.

Napoli are o serie pozitiva de zece meciuri fara infrangere, contabilizand opt victorii si doua remize si la capitolul goluri primite se afla la egalitate cu rivala de miercuri.

In deplasare recordul napoletanilor este de sase victorii si doua infrangeri, ultima suferita pe terenul lui Juventus, scor 1-3. De atunci echipa lui Ancelotti a obtinut patru victorii la rand afara primind dour doua goluri.

Pentru Inter 1-0 a fost cel mai intalnit rezultat din acest sezon, acesta inregistrandu-se in sase din cele 17 partide de pana acum.

Napoli n-a primit gol in ultimele patru meciuri contra lui Inter Milano.

Redactia noastra recomanda la Inter - Napoli un meci in care nu vor marca ambele echipe, pronostic pentru care BAUMBET acorda o cota de 2.10



Inter - Napoli, meciul finalului de an in Serie A