Serie A

Inter castiga derby-ul cu Milan cu gol din penalty in minutul 89

Sursă foto: twitter.com/Inter

Internazionale s-a impus duminica seara in derby-ul cu AC Milan, scor 3-2, in etapa a 8-a din Serie A. Toate golurile nerrazzurilor au fost marcate de Icardi, ultimul din lovitura de la 11 metri in minutul 89. Milan a revenit de doua ori, dar n-a fost suficient sa salveze remiza.

Prima ocazie a apartinut Interului si l-a avut in prim plan pe Candreva, al carui sut din minutul 13 a intalnit transversala portii lui Donnarruma.

Milan a replicat in minutul 20 printr-un sut incercat de Suso de la distanta. Mingea a trecut pe langa poarta slovenului Handanovic.

Miranda a reluat cu capul pe langa poarta milanez in minutul 23 dintr-o centrare din corner, faza la care Rodriguez a ratat complet duelul aerian.

Inceputul mai bun al Interului s-a vazut si pe tabela dupa reusita lui Icardi in minutul 28. Atacantul argentinian a deviat in poarta centrarea perfecta oferita de Candreva din flancul drept.

Clasament Serie A:
Inter ocupa locul doi in clasament dupa a patra victorie in ultimele cinci meciuri si a treia consecutiva. Gruparea milaneza se afla la doua puncte in urma liderului Napoli. Milan ajunge pe 10, cu doar 12 puncte in opt etape.

Cea mai mare ocazie a Milanului a fost ratata de Borini pe contraatac in penultimul minut al reprizei. Sutul acestuia la coltul scurt a fost blocat providential de Handanovic.

Milan a iesit cu determinare de la cabine si Suso restabilea egalitatea in minutul 56 cu un sut din afara careului excelent plasat dupa incursiunea lui Borini pe dreapta.

Aceasta dupa ce sutul aceluias Borini, in minutul 51, a fost respins in extremis de Handanovic, iar mingea noului intrat Cutrone a ratat de putin poarta trei minute mai tarziu.

Icardi a reusit dubla cu un voleu in minutul 63 din pasa lui Perisic, un gol venit dupa dominarea Milanului din startul reprizei secunde. Un gol pornit de la recuperea chiar a lui Icardi din picioarele lui Biglia.

Primul corner pentru Inter a venit abia in minutul 76, dupa ce Milan avusese nu mai putin de sapte repuneri de la coltul terenului pana in acel moment.

A doua egalare a Milanului s-a produs in minutul 80 la reluarea lui Bonaventura spre coltul scurt, o minge pe care portarul Handanovic n-a facut decat sa o traga dupa el in poarta.

Gafa uriasa comisa de Rodriguez la o centrare care il cauta pe D'Ambrosio in propriul careu. Un fault inoportun care a provocat o lovitura de la 11 metri transformata de Icardi pentru un hattrick de neuitat pentru argentinian in Il Derby della Madonnina.



Inter castiga derby-ul cu Milan cu gol din penalty in minutul 89