Serie A

Ibrahimovic, dubla pentru Milan in victoria de la Napoli

Sursă foto: https://twitter.com/acmilan/

Zlatan Ibrahimovic a marcat de doua ori pentru AC Milan in succesul obtinut cu 3-1, duminica seara, pe San Paolo, intr-un meci din etapa a 8-a a campionatului italian Serie A.

Atacantul suedez a deschis scorul cu o superba lovitura de cap din fata lui Koulibay in minutul 20 la centrarea lui Hernandez de pe flancul stang.

Ibrahimovic a dubla avantajul rossonerilor in minutul 54 cand s-a aflat la captul unui contraatac pornit din propria jumatate a terenului.

Napoli a redus din diferenta prin belgianul Mertens opt minute mai tarziu, dar elanul gazdelor a fost serios zdruncinat dupa eliminarea lui Bakayoko pentru cumul de cartonase rosii, in minutul 65.

Milan a inchis meciul prin norvegianul Hauge in prelungiri, acesta punctand cu o executie de efect peste portar dupa o faza de contraatac.

Ibrahimovic devine doar al patrulea jucator din era cu trei puncte la victorie care marcheaza in toate cele sase meciuri in care a evoluat.

Milan a jucat la Napoli fara antrenorul Stefano Pioli, acesta fiind in izolare din cauza Covid-19.

Daniele Bonera a indeplinit rolul antrenorului de pe banca, acolo unde a luat din nou loc Ciprian Tatarusanu, fostul international al Romaniei.

Milan ramane pe primul loc al clasamentului, urmata la doua puncte de revelatia Sassuolo, echipa la care este legitimat Vlad Chiriches.



Ibrahimovic, dubla pentru Milan in victoria de la Napoli