Serie A

Ibrahimovic, aproape sa-i calce pe urme lui Maradona

Sursă foto: https://twitter.com/iMiaSanMia

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic isi lanseaza noua carte numita “Adrenalina: Povestea mea nespusa”, iar ca un preambul a vorbit in presa italiana despre mai multe momente din impresionanta lui cariera.

Printre altele, Ibrahimovic a declarat pentru Corriere della Sera ca, urmarind un documentar despre viata si cariera lui Diego Armando Maradona, a fost tentat sa semneze cu Napoli la inceputul anului 2020 chiar inainte de revenirea la AC Milan.

Maradona e o legenda. Am urmarit un documentar despre el si am decis sa merg la Napoli, sa fac precum Diego si sa castig Scudetto”, a spus Ibrahimovic.

Acesta a mai povestit si ca perioada petrecuta in MLS la Los Angeles Galaxy l-a obosit atat de tare incat s-a gandit la retragerea din fotbal.

Cel care l-a convins sa continue a fost cunoscutul agent FIFA Mino Raiola.

“Am fost obosit in America si m-am gandit ca voi renunta. Raiola mi-a spus ca sunt nebun si ca trebuie sa revin in Italia. Am ajuns la un acord cu Napoli, dar apoi Aurelio De Laurentiis l-a dat dat afara pe Carlo Ancelotti.

“L-am intrebat apoi pe Mino care echipa se afla atat de jos incat sa o pot ajuta si mi-a replicat ca Milan a pierdut cu 5-0 la Bergamo. Asa m-am decis si i-am spus sa mergem la Milan, e un club pe care il stiu si un oras care imi place”, a mai spus Ibrahimovic.

Ajuns la 40 de ani, Ibrahimovic are toate sansele sa-si prelungeasca sederea la AC Milan urmand a primi oferta de prelungire a contractului pentru inca un sezon.



Ibrahimovic, aproape sa-i calce pe urme lui Maradona