Serie A

Ibrahimovic a revenit la Milan in victoria cu Atalanta

Sursă foto: https://twitter.com/acmilan

Dupa mai bine de noua luni de la ultima aparitie pe teren in tricoul rossonero, Zlatan Ibrahimovic a reintrat pentru AC Milan in meciul de campionat cu Atalanta, duminica seara, in etapa a 24-a din Serie A.

AC Milan a obtinut victoria, cu 2-0, prin autogolul lui Musso (min.25) si reusita lui Messias (min.86).

In varsta de 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic a intrat in locul lui Olivier Giroud, in minutul 74, fiind ovationat la scena deschisa de suporterii milanezi.

Ibrahimovic nu mai evoluase din 22 mai 2022, cand Milan a castigat pe terenul lui Sassuolo, cu 3-0, in ultima etapa a sezonului care a adus scudetto pentru echipa rossonera.

La Milan si-a facut reintrarea si portarul Mike Maignan dupa o lunga perioada de indisponibilitate, astfel ca Ciprian Tatarusanu si-a reluat locul pe banca de rezerva. Presa italiana a scris inaintea meciului cu Atalanta ca fostul international roman nu-si va prelungi contractul scadent in vara acestui an.

Milan ajunge la 47 de puncte si egaleaza pe Inter Milano, echipa invinsa surprinzator de Bologna in aceasta runda.

Napoli e lider solitar in Serie A, cu un avans de 18 puncte care in acest moment pare sinonim cu obtinerea titlului mult asteptat inca din vremea lui Diego Maradona.



Ibrahimovic a revenit la Milan in victoria cu Atalanta