Serie A

Higuain, penalty ratat si eliminare in Milan – Juventus

Sursă foto: twitter.com/acmilan

Atacantul argentinian Gonzalo Higuain a incercat multe si a reusit sa se remarce foarte putin din punct de vedere fotbalistic in derby-ul dintre AC Milan si Juventus Torino.

Juventus, liderul autoritar din Serie A, a castigat pe San Siro, duminica seara, cu 2-0, prin golurile marcate de Mario Mandzukic (8) si Cristiano Ronaldo (81).

La scorul de 1-0 pentru Juventus gazdele au ratat o lovitura de la 11 metri prin Higuain, atacant aruncat afara de la Juventus in vara odata cu transferul lui Ronaldo.

Extrem de nervos pentru jocul care nu i-a iesit, Higuain a sfarsit eliminat cand mai erau sapte minute pana la finalul intalnirii.

“Am jucat pentru Juventus si toata lumea stie ce am castigat acolo si cat de mult am dat pentru aceasta echipa. Decizia de a pleca nu mi-a apartinut si a fost luata de altii. AC Milan a aratat ca ma doreste, asa ca am venit aici”, a spus Higuain dupa meci.

“Stiu ca nu este un bun exemplu pentru copii, dar nu suntem roboti. Reactia mea a fost gresit, dar si arbitrul trebuie sa realizeze situatia si sa fie putin mai intelegator”, a mai declarat Higuain.

Cristiano Ronaldo a marcat cu aceasta ocazie primul sau gol in al saselea meci disputat pe San Siro.

Juventus si-a consolidat primul loc si are sase puncte in fata principalei urmaritoare, Napoli, in timp ce Milan a coborat un loc pana pe cinci, la un punct in spatele lui Lazio.



Higuain, penalty ratat si eliminare in Milan – Juventus