Serie A

Higuain decide derby-ului orasului Torino

Gonzalo Higuain a fost jucatorul providential pentru Juventus in Derby della Mole, duelul local cu FC Torino, castigat de Batrana Doamna, cu 3-1.

Torino, echipa gazda a duelului, a inceput perfect cu gol marcat de Belotti dupa primul sfert de ora si suporterii "granata" sperau la primul succes in derby dupa aprilie 2015.

Anterior deschiderii scorului portarul englez Hart a pastrat poarta gazdelor curata printr-o interventie decisiva la reluarea croatului Mandzukic din apropiere.

Juventus a egalat dupa o faza aparuta de niciunde in minutul 28. Mandzukic a deviat din greseala o minge a lui Cuardrado, aceasta transformandu-se intr-o pasa de gol pentru Higuain.

Victoria lui Juventus s-a conturat in minutele de final. Higuain si-a trecut in cont dubla in minutul 82 cu al 200-lea sau gol la nivel de club, iar Pjanic a inchis tabela in al treilea minute suplimentar.

Caseta tehnica

Torino: Hart; Zappacosta, Rossettini, Castan, Barreca; Benassi (Boye 82), Valdifiori, Baselli (Acquah 81); Falque (Martinez 82), Belotti, Ljajic;

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio, Sturaro (Lemina 67); Cuadrado (Pjanic 81), Higuain, Mandzukic (Dybala 71)

Napoli, scorul etapei cu Cagliari

Intr-o alta partida din etapa a 16-a din Serie A, Napoli a castigat cu 5-0 pe terenul lui Cagliari, trei dintre goluri fiind marcate de belgianul Dries Mertens. Au mai punctat Hamsik si Zielinski.

Bologna a facut 0-0 cu Empoli, Chievo s-a impus la Palermo, cu 2-0, iar Crotone a trecut de Pescara, cu 2-1, intr-un meci fara Cojocaru sau Mitrita pe teren. Atalanta mai pierde un meci dupa un inceput senzational de sezon, fiind invinsa acasa de Udinese, scor 3-1.



Higuain decide derby-ului orasului Torino