Serie A

Francesco Totti, selfie pe Olimpico dupa al doilea in derby-ul cu Lazio

Atacantul Francesco Totti, simbolul echipei AS Roma, a fost eroul formatiei sale, duminica dupa-amiaza, cu o dubla marcata in a doua repriza impotriva rivalei locale Lazio.

Roma-Lazio s-a terminat 2-2, dupa ce formatia la care Radu Stefan a fost integralist a condus la pauza cu 2-0.

Totti, atacantul fara varsta, a reusit doua goluri spectaculose cu reluari din apropierea portii, iar dupa a doua reusita s-a indreptat spre peluza suporterilor giallorossi, unde a primit un telefon si a facut ceea ce  poarta numele de selfie.

Lazio a jucat mai bine in prima repriza si a lovit de doua ori prin Mauri si Andersson. Primul a deschis scorul in minutul 25 in urma unui contraatac patru contra patru, cu voleu decisiv din fata portii.

Brazilianul Andersson, cel care pasase decisiv la prima reusita, a aparut la finalizare patru minute mai tarziu si a finalizat cu sut pe jos de la peste 20 de metri in stanga lui De Sanctis.

Echipa laziala a facut pasul inapoi imediat dupa pauza si a fost penalizata de o AS Roma care a atacat in valuri.

Nu mult a lipsit ca Roma sa ia toate cele trei puncte, portarul Marchetti avand o interventie de zile mari la sutul in forta trimis de Iturbe de la peste 25 de metri.

Pe finalul meciului germanul Klose a trecut la randul sau pe langa golul de 2-3, iar partida s-a incheiat la egalitate.

Cu acest punct Roma o egaleaza pe Juventus in clasamentul din Serie A, dar campioana din Piemont joaca de la 21:45 pe terenul lui Napoli.



Francesco Totti, selfie pe Olimpico dupa al doilea in derby-ul cu Lazio