Serie A

Fierbe Milano! Derby pentru titlu intre Milan si Inter

Sursă foto: https://twitter.com/Football__Tweet/

Cele doua rivale locale din Milano se infrunta, duminica dupa-amiaza (16:00) despartite de doar un punct in fruntea ierarhiei din Serie A.

Pariati la BETANO pe Milan - Inter

Internazionale Milano a trecut in fruntea ierarhiei etape precedenta profitand de surprinzatoarea infrangere a celor de la AC Milan pe terenul codasei Spezia (0-2).

Echipa pregatita de Antonio Conte vine dupa 3-1 cu Lazio pe teren propriu, al treilea meci consecutiv fara infrangere in campionat.

La mijlocul saptamanii Milan a jucat si in Europa League, remizand in deplasare cu Crvena Zvezda la Belgrad, scor 2-2, dupa ce a avut avantaj numeric si pe tabela pana aproape de finalul confruntarii.

Duelurile dintre Milan si Inter au fost extrem de aprinse de-a lungul timpului. Spre exemplu, in noua din ultimele zece meciuri au fost acordate cel putin patru cartonase galbene.

Internazionale n-a primit gol in ultimele trei meciuri disputate in deplasare, ceea ce ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma pentru ofensiva lui Milan.

Un Milan care a castigat o singura partida din ultimele cinci disputate contra rivalei locale.

Ultimul Derby della Madonina disputat in octombrie 2020 a fost castigat de Milan, cu 2-1, in meciul considerat pe terenul lui Internazionale. Un meci in care Zlatan Ibrahimovic si-a trecut in cont o dubla.

Din cele 11 meciuri disputate pe teren propriu in actuala editie de campionat, Milan a castigat sase, a remizat in trei si a pierdut de doua ori.

Internazionale a obtinut 22 de puncte din 33 posibile pe teren strain, avand sase victorii, patru remize si o singura infrangere.

Cele doua echipe s-au duelat si in sferturile Cupei Italiei, meci in care Milan a avut avantaj pe tabela pentru ca Inter sa intoarca rezultatul si sa se califice in semifinale (2-1).



Fierbe Milano! Derby pentru titlu intre Milan si Inter