Serie A

Derby nebun intre Inter si Milan. Oaspetii egaleaza in prelungiri cu ajutorul tehnologiei video

Sursă foto: twitter.com/ACMilan

Inter Milano si AC Milan au remizat, scor 2-2, in sambata Pastelui, dupa ce la pauza gazdele meciului, echipa interista, avea doua goluri avantaj.

Candreva a deschis scorul in minutul 36 si a adus-o pe Inter in avantaj. De cinci nu mai marcasera nerrazzurii in prima repriza a unui derby citadin cu Milan.

In minutul 44 Icardi a dublat avantajul Interului din pasa in fata portii oferita de Perisici, croatul care a strapuns ca o lance apararea lui Milan pe flancul stang.

Acelasi Perisici avea sa rateze dupa pauza, in minutul 56, sansa golului de 3-0 care ar fi inchis practic meciul, insa croatul a tras slab pe centrul portii in Donnarruma.

Milan, echipa aflata la primul meciul dupa preluarea de catre grupul de investitii din China, a revenit in meci si a smuls in extremis remiza.

Mai intai Romagnoli a redus din diferenta din centrarea lui Suso cand mai erau 7 minute pana la final, pentru ca apoi, in prelungirile prelungirilor, Zapata a impins mingea in poarta la ultima faza dupa un corner.

Mingea n-a atins pamantul, dar golul a fost validat de tehnologia video.Derby nebun intre Inter si Milan. Oaspetii egaleaza in prelungiri cu ajutorul tehnologiei video