Serie A

Cristiano Ronaldo explica motivele plecarii de la Real Madrid

Sursă foto: twitter.com

La cei 33 ani ai sai Cristiano Ronaldo a decis sa faca o schimbare majora in cariera prin transferul la Juventus Torino.

O mutare care i-a surprins pe multi, mai ales tinand cont de performantele remarcabile obtinute de atacantul portughez la Real Madrid in cele noua sezoane.

“Acesti ani la Madrid si in orasul Madrid au fost probabil cei mai fericiti din viata mea. Am un mare sentiment de multumire fata de club, suporteri si oras. Nu pot decat sa le multumesc tuturor pentru dragostea si afectiunea pe care le-au aratat fata de mine. Au fost noua ani minunati, noua ani unici”, a scris Ronaldo intr-o scrisoare deschisa adresata fanilor.

“Am reflectat mult si stiu ca a venit momentul pentru un nou ciclu. Plec dar voi continua sa simt acest tricou, aceasta emblema si Santiago Bernabeu ca si cum ar fi ceva parte din mine oriunde voi merge”, a mai spus Ronaldo.

Acesta a semnat pe patru ani cu Juventus pentru un salariu de 30 milioane de euro pe sezon.Cristiano Ronaldo explica motivele plecarii de la Real Madrid