Serie A

Cristiano Ronaldo a facut lista de transferuri la Juventus pentru sezonul viitor

Sursă foto: https://twitter.com/DeadlineDayLive/

Juventus a ratat Champions League sezonul acesta dupa eliminarea suferita in sferturi in fata celor de la Ajax Amsterdam.

Cristiano Ronaldo s-a aratat extrem de dezamagit de esecul suferit in fata “lancierilor” si este hotarat sa nu mai traiasca acelasi sentiment si sezonul urmator.

Atacantul portughez le-a inaintat oficialilor de la Juventus o lista cu trei prioritati pentru perioada de transferuri din vara acestui an, anunta publicatia Corriere dello Sport.

Primul pe lista este atacantul portughez Joao Felix de la Benfica Lisabona, un jucator in varsta de doar 19 ani care a impresionat in tricoul ‘Vulturilor’.

Joao Felix este cotat in acest moment de transfermarkt la 35 milioane de euro, o suma care n-ar trebui sa constituie o problema pentru un club precum Juventus.

Celelalte doua nume dorite de Cristiano Ronaldo la Juventus sunt mijlocasul spaniol Isco si fundasul francez Raphael Varane, ambii de la Real Madrid.Cristiano Ronaldo a facut lista de transferuri la Juventus pentru sezonul viitor