Serie A

Ce nebunie de meci! Milan revine de la 0-2 si invinge Juventus cu patru goluri intr-o repriza

Sursă foto: https://twitter.com/acmilan

De patru ani AC Milan nu o mai invinsese pe Juventus in propriul fief, insa victoria obtinuta de rossoneri marti seara este una care nu va fi uitata prea curand.

Aproape scapata in castigatoare a unui nou titlu de campioana in Italia, Juventus a avut 2-0 in fata Milanului si s-a crezut dinainte cu sacii in caruta.

Milan a avut o parte secunda fabuloasa si a intors rezultatul cu patru goluri obtinand una dintre cele mai mari victorii din ultimul an, intr-o perioada de zbatere si framantari.

Dupa o prima repriza mai degraba anosta incheiata 0-0, partea secunda a oferit un adevarat festival pe San Siro.

Rabiot a deschis scorul la doua minute dupa pauza si Cristiano Ronaldo a majorat avantajul lui Juventus sase minute mai tarziu.

Ibrahimovic din penalty in minutul 62 a dat semnalul revenirii pentru Milan.

Patru minute mai tarziu Kessie aducea egalarea din pasa aceluias neobosit Zlatan.

Leao a facut 3-2 pentru Milan in minutul 67 din pasa lui Rebic, pentru ca atacantul croat sa inchida tabela cu zece minute inaintea finalului.

In prelungirile partidei Cristiano Ronaldo a mai punctat o data, dar golul nu s-a pus pe motiv de offside.

Milan acumuleaza 49 de puncte si urca pe locul cinci care duce direct in grupele Europa League. Un loc care mai este vizat de Roma si Napoli, ambele cu 48 de puncte si un joc mai putin disputat.

Juventus ramane pe primul loc, cu 75 de puncte, cu sapte mai multe decat Lazio.Ce nebunie de meci! Milan revine de la 0-2 si invinge Juventus cu patru goluri intr-o repriza