Serie A

Ce lovitura pentru Roma lui Jose Mourinho! Invinsa de Juventus dupa ce a condus cu 3-1!

Sursă foto: https://twitter.com/juventusfc

Batrana Doamna a plecat cu toate cele trei puncte de pe Stadio Olimpico, dupa ce AS Roma avea 3-1 pe tabela in minutul 70.

Finalul a apartinut lui Juventus, echipa care a intors spectaculos rezultatul prin golurile marcate de Locatelli, Kulusevski si De Sciglo intr-un interval de doar sapte minute!

Juventus a negociat finalul partidei in inferioritate numerica, dupa ce De Ligt a primit al doilea galben si a fost eliminat in minutul 81, dupa un hent in interiorul careului.

Roma putea egala scorul neverosimil, dar Pellegrini a ratat lovitura de la 11 metri, dupa ce marcase golul de 3-1, in minutul 53.

Gazdele au mai avut o solicitare de penalty in prelungiri la contactul dintre portarul lui Juventus si atacantul Abraham. Nu s-a acordat decat repunere din sase metri pentru torinezi.

Roma inregistreaza a doua infrangere consecutiva, dupa 1-3 in deplasare cu Milan, si ajunge la trei meciuri fara victorie in campionat.

Juventus ajunge la noua meciuri fara infrangere in toata competitiile si ramane in lupta pentru un loc de Champions League.

Intr-un alt meci disputat duminica, Milan a invins fara probleme Venezia in deplasare, scor 3-0, si a trecut provizoriu pe primul loc al clasamentului din Serie A.

Campioana Inter Milano primeste vizita lui Lazio, duminica, de la 21:45.



Ce lovitura pentru Roma lui Jose Mourinho! Invinsa de Juventus dupa ce a condus cu 3-1!