Serie A

Berlusconi strange randurile si promite renasterea Milanului

Prezent vineri în cantonamentul de la Milanello al vicecampioanei Italiei, patronul rossonerilor Silvio Berlusconi a vorbit despre schimbarea antrenorului, momentele grele prin care trece echipa, freza lui El Shaarawy si vânzarea lui Ibrahimovic.

”Nu am venit aici sa tip la jucatori, pentru ca ar fi ultimul lucru de care ar avea nevoie. Mâine (n.r.- sâmbata o vom lua de la capat) si vreau sa vin cât mai aproape de Milan, vreau sa recuperez tot ce am pierdut în ultimii ani”, a declarat Berlusconi pentru Milan Channel.

Patronul rossonerilor a facut referire si la situatia tehnicianului Massimiliano Allegri, amenintat cu demiterea dupa startul dezastruos de sezon.

”Daca Allegri mai este la echipa înseamna ca am încredere în el. Este o perioada nefasta pentru noi, dar sa nu uitam de realizarile sale. Milan are o traditie bine definita. În ultimii 26 de ani nu am schimbat decât de doua ori un antrenor în timpul unui sezon. Suntem oameni seriosi”, a mai spus fostul premier al Italiei.

Despre Stephan El Shaarawy, golgeterul Milanului din acest sezon, numai de bine.

”Este un pusti puternic cu picioarele bine ancorate în pamânt. Daca si-ar schimba totusi frizura...”, a spus Berlusconi.

În ceea ce priveste regretele care au urmat despartirii de Zlatan Ibrahimovic, patronul Milanului se arata mai degraba pragmatic.

”Exista regrete cu privire la Ibra, dar trebuie sa tinem cont si de matematica. Am salvat 130 milioane de euro cu salariile lor, iar în timpul unui climat economic dificil cum este acesta nu am fi putut refuza astfel de oferte”, a mai spus Berlusconi.

Cu sase înfrângeri în primele 12 etape din Serie A, Milan are sâmbata seara un meci infernal de greu pe terenul lui Napoli, echipa care se lupta pentru titlu cu Juventus si Inter.



Berlusconi strange randurile si promite renasterea Milanului