Serie A

Berlusconi confirma transferul lui Ibrahimovic si Silva la PSG

Silvio Berlusconi, patronul echipei AC Milan, a declarat pentru postul italian Sky 24 ca a parafat transferul jucatorilor Zlatan Ibrahimovic si Thiago Silva la vicecampioana Frantei Paris Saint Germain.

”Da, i-am vândut pe Zlatan Ibrahimovic si Thiago Silva la PSG. Vom economisi astfel 150 de milioane de euro în urmatorii doi ani”, a spus Berlusconi.

Declaratia fostului premier al Italiei venea la doar câteva ore distanta dupa ce Leonardo, managerul celor de la PSG se întâlnise cu Mino Raiola, impresarul lui Ibrahimovic, si potrivit presei italiene nu ajunsesera la un acord cu privire la salariul suedezului.

Ibrahimovic a ajuns la Milan în 2009 de la Barcelona initial sub forma de împrumut.

Francezii îi oferisera lui Zlatan, 30 de ani, un salariu mai mic decât cel primit de acesta la Milan, adica 12 milioane de euro pe sezon.

Ibrahimovic mai avea contract cu Milan pâna în 2014, iar Silva abia ce îsi prelungise contractul cu gruparea italiana.

În schimbul celor doi Milan ar urma sa primeasca 62 de milioane de euro. Ibrahimovic a semnat pe trei ani si va primi acelasi salariu ca la Milan. Silva pe de alta parte va primi 7.5 milioane de euro pe sezon.

În alta ordine de idei, Milan se orienteaza pe piata transferurilor pentru înlocuirea celor doi, principalele tinte vizate fiind Carlos Tevez, Edin Dzeko (ambii de la Manchester City), Kaka (Real Madrid), precum si fundasii Rolando Jorge Pires da Fonseca (FC Porto), Davide Astori (Cagliari) si Angelo Obinze Ogbonna (AC Torino).



Berlusconi confirma transferul lui Ibrahimovic si Silva la PSG