Serie A

Avancronica meciului Napoli – Inter

Sursă foto: https://twitter.com/CiuccioMagliaNa/

Penultima etapa a campionatului italian programeaza, printre altele, duelul dintre Napoli si Inter Milano, meci cu miza de Liga Campionilor pentru interisti.

Vecine de clasament in Serie A, Napoli si Inter sunt totusi despartite de zece puncte inaintea meciului direct de pe San Paolo.

Napoli nu mai poate pierde locul doi, insa Inter poate rata prezenta in Liga Campionilor daca pleaca de langa Vezuviu cu mana goala.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Napoli - Inter

Gazdele de duminica seara vin dupa trei victorii la rand, in timp ce Inter a obtinut primul succes etapa trecuta, 2-0 acasa cu Chievo, dupa trei remize la rand.

Echipa din Milano n-a mai pierdut in deplasare de la 1 martie, cand era invinsa de Cagliari, cu 2-1. Au urmat trei victorii consecutive pe teren strain si un egal fara goluri la Udine.

Doar doua victorii a obtinut Napoli in ultimele sapte meciuri pe teren propriu, 4-2 cu Udinese si 2-1 cu Cagliari, suferind si doua infrangeri cu Juventus si Atalanta, scor 1-2 de fiecare data.

Ultima inclestare pe San Paolo s-a incheiat 0-0 intre Napoli si Interi, dupa un 3-0 pentru Napoli in 2016.

In turul campionatului Inter a invins-o pe Napoli, cu 1-0, dupa un gol marcat de Martinez in minutul 90. A fost un meci cu scantei a doua zi de Craciun, cu doi eliminati din tabara napoletanilor, Koulibaly si Insigne.



Avancronica meciului Napoli – Inter