Serie A

Avancronica meciului Napoli – Genoa

Genoa, echipa lui Ionut Radu, o poate face campioana pe Juventus inca din aceasta etapa in Serie A, daca va obtine victoria pe terenul celor de la Napoli.

Echipa de langa Vezuviu si-a compromis putinele sanse pe care le mai avea la titlu dupa infrangerea surprinzatoare pe care a suferit-o etapa precedenta, scor 1-2, pe terenul lui Empoli.

O singura infrangere a suferit Napoli pe teren propriu in acest sezon chiar in fata rivalei Juventus, scor 1-2, la inceputul lunii martie.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Napoli - Genoa

In rest, doar alte trei echipe au reusit sa plece cu remize de pe San Paolo din Napoli. Unsprezece victorii din 15 meciuri a obtinut Napoli acasa, unde are al treilea atac din Seria A, dupa Juventus si Roma.

Genoa e la sase puncte de zona retrogradarii si cu opt etape ramase pana la finalul sezonului nu-si permite vreu pas gresit.

Grifonul a pierdut trei din ultimele patru meciuri de campionat si vine dupa un 0-4 acasa cu Inter.

Doar doua victorii a obtinut in deplasare echipa lui Ionut Radu in actuala editie de campionat, ultima pe 28 ianuarie pe terenul lui Empoli, scor 3-1, chiar unde Napoli a pierdut runda precedenta.

Doua puncte a obtinut Genoa de atunci in ultimele patru deplasari.

Napoli a castigat ultimele patru meciuri cu Genoa in campionat, iar ultimul punct obtinut de echipa gialloblu a fost in 21 septembrie 2016, un 0-0 pe teren propriu.

Genoa n-a marcat la precedentele doua vizite pe San Paolo.



Avancronica meciului Napoli – Genoa