Serie A

Avancronica derby-ului Italiei, Juventus - Inter Milano

Sursă foto: twitter.com

Etapa a 15-a din Serie A debuteaza, vineri seara, cu o confruntare soc intre campioana Italiei Juventus Torino si Internazionale Milano.

Juventus conduce detasat in clasamentul din Serie A, cu 40 puncte, in timp ce Inter Milano este pe trei, cu 29 puncte.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Juventus - Inter

Batrana Doamna are 13 victorii si o singura remiza, fiind echipa momentului in fotbalul italian. De asemenea, Juventus arece mai  atac (31 goluri marcate) si cea mai buna aparare (8 goluri primite).

Pentru Inter este al doilea meci consecutiv contra unei forte a campionatului italian, dupa ce runda trecuta a remizat in deplasare cu AS Roma, scor 2-2.

Juventus a obtinut 19 puncte din 21 posibile pe teren propriu, singurul pas gresit fiind facut cu Genoa lui Ionut Radu, echipa care a smuls un 1-1.

Inter este a treia intr-un clasament pe baza rezultatelor obtinute in deplasare, cu 13 puncte din 21 posibile. Echipa din Milano n-a castigat de trei meciuri in deplasare (1-4 la Bergamo si 2-2 cu AS Roma).

Interesant este ca Juventus a pierdut ultimul meci in Serie A in fata celor de la Inter Milano in urma cu sase ani, in noiembrie 2012. In ultimele 14 luni torinezii au pierdut o singura partida pe teren propriu in campionat.

Juventus este o echipa super ofensiva, cu o medie de 2.21 goluri pe meci in acest sezon. O singura data au marcat mai putin de doua goluri si doar o echipa a reusit sa marcheze mai mult de un gol bianconerilor.

Inter a pierdut o singura data in ultimele zece meciuri de campionat, dar e o infrangere aspra pe terenul Atalantei, scor 1-4. In rest, interistii au opt victorii si o remiza.

O statistica interesanta arata ca Juventus a deschis scorul in 12 meciuri din cele 14 disputate pana acum in Serie A. De cealalta parte, Inter a inscris zece din cele 27 de goluri dupa minutul 75.

Redactia noastra la Juventus - Inter un meci in care ambele echipe marcheaza, pronostic care la BAUMBET e premiat cu o cota de 2.25

Echipele probabile

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, De Sciglio; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Dybala; Mandzukic, Ronaldo.
 
Inter (4-3-3): Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, De Vrij, Asamoah; Vecino, Brozovic, Joao Mario; Politano, Icardi, Perisic.



Avancronica derby-ului Italiei, Juventus - Inter Milano