Serie A

Avancronica meciului Bologna – Milan. Duel intre Pipo Inzaghi si Gattuso!

Sursă foto: twitter.com

Eliminata din Europa League in chiar ultima etapa a fazei grupelor, AC Milan revine in Serie A cu gandul revansei.

Si prima ocazie pentru refacerea moralului este meciul cu Bologna de marti seara, o partida care conteaza pentru etapa a 16-a din prima liga italiana.

Un meci intre ocupanta locului patru, Milan, si Bologna o echipa aflata in suferinta pe locul 18, pozitie care la finalul sezonului duce direct in Serie B.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Bologna - Milan

Milan are doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele cinci meciuri de campionat. De la 0-2 cu Juventus pe teren propriu a urmat 1-1 in deplasare cu Lazio, 2-1 acasa cu Parma si 0-0 acasa cu Torino.

Bologna are doar doua victorii obtinute in primele 15 meciuri de campionat, ultimul succes fiind pe 30 septembrie contra lui Udinese (2-1). De atunci au urmat opt meciuri vara victorie pentru gruparea de pe Renato Dall’Ara.

Formatia rosso-blu a pierdut ultimele doua partide, 1-4 cu Sampdoria si 1-2 cu Empoli, ambele meciuri fiind disputate in deplasare.

Pe teren propriu Bologna a remizat la ultima aparitie, scor 0-0, cu Fiorentina.

Milan a castigat cinci din ultimele sase meciuri de campionat cu Bologna, ultima oara chiar pe Dall’Ara, cu 2-1, pe 29 aprilie anul acesta.

Bologna n-a mai invins-o pe Milan de la un 1-0 obtinut pe San Siro in 6 ianuarie 2016.

De altfel, Milan este nevinsa pe terenul celor de la Bologna de 12 meciuri, interval in care rossonerii au obtinut noua victorii si trei remize.

Intr-un singur meci disputat in deplasare in acest sezon cei de la Milan au reusit sa nu primeasca gol, iar sapte din cele opt goluri incasate in deplasare au venit dupa pauza.



Avancronica meciului Bologna – Milan. Duel intre Pipo Inzaghi si Gattuso!