Serie A

Antrenorul lui Juventus anunta ce se va intampla cu Cristiano Ronaldo

Sursă foto: https://twitter.com/juventusfcen/

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus Torino pana in vara lui 2022 si pana acum nu a dat semne ca ar dori prelungirea intelegerii.

In conferinta de presa sustinuta, sambata, inaintea debutului in noul sezon de Serie A, antrenorul Massimiliano Allegri a vorbit despre situatia lui Cristiano Ronaldo.

Ronaldo mi-a spus ca va ramane, sa clarificam acest aspect.

“El s-a antrenat foarte bine si este la dispozitia clubului. Am citit speculatiile din presa, dar niciodata din partea lui n-a existat intentia de a pleca de la Juventus”, a spus Allegri.

Juventus incepe noul sezon din Serie A contra lui Udinese, dupa ce a pierdut campionatul precedent in fata lui Inter Milano si a prins in extremis un loc in Champions League.

“Luptam pentru titlu si sa castigam maine (n.r. - duminica) va fi foarte important pentru a avea un start bun. Trebuie sa tratam fiecare echipa cu maxim respect. Avem nevoie de tehnica, echilibru si forta.

“Sezonul acesta va fi unul al echilibrului. Sa castigi campionatul trebuie sa fii precum o nava de croaziera, fara sa atingi un maxim, dar sa mentii o viteza constanta. Ceea ce am realizat aici in cei cinci ani este deja parte a muzeului clubului”, a mai spus Allegri.

Cel mai important transfer realizat de Juventus in pauza competitionala a fost aducerea internationalului italian Manuel Locatelli de la Sassuolo. Acesta a fost adus intr-o prima faza sub forma de imprumut.

Atacantul brazilian Kaio Jorge de la Santos pentru 1.5 milioane de euro si mijlocasul central american Weston McKennie de la Schalke pentru 20.5 milioane de euro sunt ceilalti doi jucatori transferari de Juventus.



Antrenorul lui Juventus anunta ce se va intampla cu Cristiano Ronaldo