Serie A

Andrea Della Valle: "Dupa accidentarea lui Jovetici, Mutu nu mai este de vanzare"

Presedintele clubului AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, miercuri, pentru Radio Blu, ca atacantul român Adrian Mutu nu mai este de vânzare, dupa accidentarea muntenegreanului Stevan Jovetici, informeaza fiorentinanews.com.

"Accidentarea lui Jovetici este socanta si va reprezenta o mare pierdere. Toata lumea astepta ca el sa progreseze cu noul antrenor. Asta este fotbalul, îl vom astepta sase luni. Nu vom face alte achizitii, deoarece avem un tânar de mare perspectiva, Adem Ljajici, dar mai ales pe Adrian Mutu, care nu mai este de vânzare. Va reveni la sfârsitul lui octombrie si ne bazam pe el", a spus Della Valle.

Adrian Mutu a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Atacantul muntenegrean al echipei AC Fiorentina, Stevan Jovetici, a suferit o leziune a ligamentelor încrucisate anterioare si a celor colaterale externe si va absenta de pe teren între sase si sapte luni.

Mediafax



Andrea Della Valle: "Dupa accidentarea lui Jovetici, Mutu nu mai este de vanzare"