Serie A

AC Milan umilita pe teren propriu de Sassuolo cu Tatarusanu in poarta

Sursă foto: https://twitter.com/acmilan

Campioana Italiei a pierdut de o maniera categorica meciul disputat, duminica, pe teren propriu, contra celor de la Sassuolo, scor 2-5!

Vizitatorii arenei San Siro conduceau deja la pauza, cu 3-1, iar la prima faza a partii secunde Calabria a provocat o lovitura de la 11 metri in urma careia Sassuolo s-a desprins la un neverosimil 4-1. S-a facut chiar si 5-1 inainte ca belgianul Origi sa reduca din diferenta.

Ciprian Tatarusanu a fost integralist la AC Milan, echipa care a primit nu mai putin de 9 goluri in ultimele doua meciuri din campionat.

Milan a inceput anul cu 2-1 la Salerno, dupa care a urmat un parcurs de cosmar, cu patru infrangeri si doua remize, eliminarea din Cupa Italiei si pierderea Supercupei Italiei.

“Tot ceea ce ne-a ajutat in ultimii doi ani sa jucam un fotbal bun acum pur si simplu nu mai functioneaza. Trebuie sa schimbam ceva, daca vrem sa schimbam rezultatele. Ar fi simplu sa spun ca am gasit alti jucatori, sau cu kilograme in plus, dar cel mai mare regret este ca nu pot spune asta. Nu mai avem capacitatea de a reactiona in momentele dificile din timpul partidelor. Voi schimba ceva din punct de vedere tactic”, a declarat Stefano Pioli, anunta Gazzetta.it

Antrenorul celor de la Milan a refuzat sa arate cu degetul spre portarul Ciprian Tatarusanu, titularul Milanului in aceasta perioada de cosmar.

“Cand o echipa sufera atat de mult, e clar ca si portarul se afla in dificultate. Nu ma voi opri la portar, insa echipa trebuie sa acopere terenul mult mai bine. Vom lucra intreaga saptamana pentru a produce schimbarea, meciul urmator e foarte important si trebuie sa ne pregatim pentru a face o partida mare”, a mai spus Pioli.

Pentru Milan urmeaza derby-ul cu Internazionale (5 februarie). Rossonerii ar putea iesi din zona primelor patru locuri dupa aceasta runda, Lazio si Roma fiind la un punct in spate.



AC Milan umilita pe teren propriu de Sassuolo cu Tatarusanu in poarta