Serie A

AC Milan castiga pe terenul Sampdoriei in Serie A

Gura importanta de oxigen luata de AC Milan prin victoria scor 1-0 obtinuta, vineri seara, in deplasare cu Sampdoria in etapa a 4-a din prima liga italiana.

Milan venea dupa doua infrangeri la rand, 2-4 cu Napoli in deplasare si 0-1 pe teren propriu cu Udinese pe final de meci, insa succesul de la Genova urca echipa lui Vincenzo Montella in prima jumatate a clasamentului.

O victorie conturata dupa un joc deloc convingator si cateva decizii controversate ale arbitrului Massimiliano Irrati.

Montella a inceput curajos intr-un sistem 4-3-3, transformat pe faza defensiva in 4-1-4-1, cu Suso si Niang coborazi alaturi Montolivo si Sosa, insa chiar si asa fosta campioana a Europei n-a avut nici macar un sut pe poarta aparata de Viviano.

Abia in minutul 59 spaniolul Suso a gasit poarta Sampdoriei cu un sut, iar zece minute mai tarziu arbitrul le anula gazdelor un gol valabil la un presupus offside la Barreto.

Cele doua echipe au avut fiecare cate o bara, Sampdoria la sutul lui Muriel, iar Milan la mingea respinsa in extremis de portarul Viviano.

Centralul le-a refuzat milanezilor un penalty clar in minutul 76 la caderea lui Niang, dupa care a mai anulat un gol celor de la Sampdoria dupa un hent la limita comis de Muriel.

In cele din urma meciul a fost decis de columbianul Bacca, jucator intrat pe teren in minutul 64 in locul modestului Lapadula, jucator pentru care Serie A pare pana in acest moment o palarie prea mare.

Excelent gasit de o pasa a lui Suso, varful milanez a inscris cu un sut la coltul lung si provoaca a doua infrangere consecutiva pentru Sampdoria dupa 2-3 in deplasare cu AS Roma.



AC Milan castiga pe terenul Sampdoriei in Serie A