Fotbal

Reghecampf i-a uimit pe angajatii Stelei

Primele zile cu Laurentiu Reghecampf în functia de antrenor principal au reprezentat un adevarat soc pentru angajatii clubului. De la Piturca, stelistii nu au mai vazut un asemenea antrenor.

"Vine primul si pleaca ultimul" - aceasta este descrierea pe care angajatii clubului Steaua i-o fac lui Reghecampf dupa primele trei zile la echipa.

Reghecampf a semnat pe un an cu Steaua. Întelegerea va fi prelungita automat în cazul câstigarii titlului
Detaliile contactului 

Reghecampf si-a stabilit un program zilnic, pe care îl urmeaza aproape cu strictete. Ajunge la stadion în jurul orei 9 dimineata si pleaca dupa ora 23. MM Stoica vine cu doua ore întârziere, iar dupa opt ore îsi încheie programul.
 
Relatia dintre Reghecampf si MM a fost una ok în primele zile, sustin oamenii din club: "Reghe vorbeste des cu MM, însa i-a spus clar ca vrea sa fie informat despre orice miscare pe care o face."
 
Reghe vrea sa controleze chiar totul, asa cum o facea si Victor Piturca. În primele zile ca antrenor al Stelei, Reghecampf s-a interesat de stadiul lucrarilor la cantina si la sala de forta, pe care le ceruse când era plecat în vacanta din America.
 
La club nu au ajuns toate aparatele cerute de Reghecampf, astfel ca jucatorii cu probleme medicale au o adevarata problema.



Reghecampf i-a uimit pe angajatii Stelei