Fotbal

Radu Stefan pe lista lui Van Gaal la Manchester United

Cu un buget de aproape 200 milioane de lire sterline pentru a o ridica pe Manchester United din prapastia in care a cazut in acest sezon, olandezul Luis van Gaal are o lista bine definita de jucatori pe care ii doreste pe Old Trafford.

Pe aceasta lista, potrivit publicatiei Daily Star, se afla si fundasul roman Radu Stefan, in prezent echipier la echipa italiana Lazio Roma.

Van Gaal doreste sa-l inlocuiasca pe francezul Patrice Evra, plecat de la United dupa incheierea sezonului, iar Stefan este una dintre optiunile olandezului.

Radu Stefan are avantajul de a putea evolua atat fundas lateral de banda stanga, cat si in centrul apararii, unde Manchester United are nevoie de asemenea de intariri dupa plecarea lui Rio Ferdinand si iminenta despartire de Nemanja Vidic, jucator dorit de Inter Milano.

Cota actuala a lui Radu Stefan este de 15 milioane de euro, suma pentru care Lazio l-ar elibera pe acesta fara nicio alta discutie.

In varsta de 27 ani, Radu Stefan se mai afla si in atentia londonezilor de la Tottenham, dar si a cluburilor italiene Fiorentina si Napoli.



Radu Stefan pe lista lui Van Gaal la Manchester United