La Liga

Zidane si Mourinho pe lista Realului la vara

Sursă foto: https://twitter.com/futbolarena/

Infrangerea rusinoasa suferita pe teren propriu cu Ajax, scor 1-4, si eliminarea prematura din Liga Campionilor au declansat un adevarat tsunami la Real Madrid.

Mai multi fani l-au asteptat pe Florentino Perez, presedintele clubului, cerandu-i sa plece dupa esecul usturator de marti seara.

Perez a facut ce stie mai bine si arunca pe masa resurse nelimitate pentru a redresa corabia Realului.

Prima data l-a sunat pe Zinedine Zidane, omul care a castigat de trei ori la rand Liga Campionilor si care in vara lui 2018 a plecat de la Madrid fara a-si gasi pana acum vreun angajament.

Francezul n-ar spune nu unei eventuale reveniri pe Santiago Bernabeu, dar a cerut timp de gandire pentru a oferi un raspuns final.

Zidane este prima varianta a lui Perez, dar nu si ultima. In cazul unui refuz din partea lui Zizou, presedintele lui Real Madrid il are pe lista de asteptare pe Jose Mourinho.

Plecat de la Manchester United cu coada intre picioare, Mou abia asteapta ocazia sa arate ca inspiratia proverbiala nu l-a parasit si ca mai are lucruri de spus in fotbalul mare.

Intrebat despre o posibila revenire la Madrid, Mourinho s-a aratat mai degraba incantat de idee.

"Daca organizarea clubului, strategia si ambitia echipei ma conving, nu am probleme cu asta", a spus portughezul pentru postul spaniol de televiziune La Sexta.

Iar strategia lui Perez este de a oferi in vara acestui an buget nelimitat pentru a face schimbul de generatii la Real Madrid.



Zidane si Mourinho pe lista Realului la vara